felirat_invert

Minden, ami egy rendezvényt élménnyé tesz!

Méh vagy darázscsípés a rendezvényen

Minden szervező rémálma, hogy az Ő rendezvényén történik baleset vagy tragédia. Ha lehet ilyen listákat írni, akkor nyáron a TOP 3 félelem egyike, egészen biztos, hogy a méh vagy a darázscsípés.

Olvasd el

Miért pont a hőlégballon?

Emlékszem, amikor elkezdtem a logót terveztetni, számos variációt kaptam a grafikustól. Szépek voltak, ízlésesek, de valahogy nem tudtuk magunkhoz kapcsolni.

Olvasd el
T4e

Hogyan kezdődött?

Napra pontosan 1 éve zárult le egy korszak az életemben. Saját döntés volt! Be kellett látnom, hogy 25 rendezvényes év után elfáradtam. Az volt a terv, hogy 1 évet pihenek és addig összerakom magam.

Olvasd el
Zöldrendezvény

Zöld rendezvények

Ma van a víz világnapja. Ennek kapcsán gondolkodtunk el azon, hogy a rendezvények hogyan tudnak tenni azért, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után. A mai naptól már Zöld rendezvényeknek is van saját kategóriája oldalunkon. De mik is azok a zöld rendezvények? Hogyan lesz rendezvényünk a fenntartható fejlődés egyik eszköze?

Olvasd el

Holnap újra Torkos Csütörtök

A néhány éve még nagy elánnal szervezett és sokak által várva várt akció az utóbbi 2 évben országos szinten elgazdátlanodott. Jó hír azonban a rajongóknak, hogy idén sem maradnak kedvezményes étkezési lehetőségek nélkül a nagyböjt előtti utolsó nagy evésre.

Olvasd el

Elindultunk…

Egy éves ötletelés, gondolkodás, piackutatás, adatbázis építés és előkészítő munka után a mai napon elindítjuk a team4event.hu portált.

Olvasd el

Idén is lesz Civil sziget

A Sziget Kulturális Menedzser Iroda idén is meghirdette pályázatát a civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára. A kritériumoknak megfelelő szervezeteknek lehetőséget kínálnak a fesztivál ideje alatt…

Olvasd el
Hírlevél
 

Kapcsolat