Emlékszem, amikor elkezdtem a logót terveztetni, számos variációt kaptam a grafikustól. Szépek voltak, ízlésesek, de valahogy nem tudtuk magunkhoz kapcsolni.  A weboldalon akkor már ott állt a hőlégballonos kép és a szöveg „hamarosan jövünk”. Maci barátom választotta ösztönösen. Én pedig egyszerre megláttam benne a teljességet.

Mióta elindultunk sokan kérdezték tőlem, hogy miért a hőlégballon? Amikor elkezdem mesélni, hogy a hőlégballon színes csíkjai, négyzetei jól jelképezik a rendezvényeket. Minden apró részlet, szín egy szolgáltató, amelynek tökéletesen kell illeszkedni egymáshoz… Akkor jön a felismerés a kérdezőktől, „tényleg és a varrók, akik tökéletesre varrják meg a tűz, ami felemeli, akkor azok a szervezők?” Igen, bármilyen tökéletes is egy köpeny, felemelkedni nem tud magától.

Az eredmény, – A RENDEZVÉNY – pedig   a tiszta égen szárnyaló hőlégballon, amire örömmel és vágyakozva néznek azok is, akik a földről nézik szárnyalását, és azok is, akik részesei a repülésnek.  Mindenkinek nagy élmény!