A paprika, a sercli és a sör a gourmet fesztivál idei kiemelt témái. A 4 napos a rendezvény első napja csütörtök a kiállítóké, szakmai partnereké, újságíróké.  Délutántól a nagyközönséget is várják. Az egyetlen olyan hazai esemény, amely képes egyszerre bemutatni a magyar csúcsgasztronómiát, nemcsak az italok, hanem az éttermek, kézműves termékek, cukrászdák terén is.

A fesztivál 2005 óta kerül megrendezésre, a rendezvény elsődleges célja, hogy a hazai minőségi gasztronómiát elérhetővé tegye a lehető legszélesebb közönség számára. A 4 napos a rendezvény első napja a csütörtök, hagyomány szerint  a kiállítóké, szakmai partnereké, újságíróké.  Délutántól azonban  a nagyközönséget is várják. A Gourmet Fesztivál kiemelkedik a hagyományos gasztronómiai fesztiválok közül: az egyetlen olyan rendezvény, ami képes egyszerre bemutatni a magyar csúcsgasztronómiát, nemcsak az italok, hanem az éttermek, kézműves termékek, cukrászdák terén is.

Az egyetlen gasztronómiai rendezvény Magyarországon, ahol a legjobb ötven magyar étterem egy időben, egy helyen megtalálható, kínálatuk megkóstolható.

Bővebb információ, menük, kiállítók, programok és jegyvásárlás: https://gourmetfesztival.hu/hu