Nem ülhetünk a tétlenül!

A teljes rendezvény piacot, beleértve a szervezőket és a szolgáltatókat is néhány nap alatt lenullázta a rendkívüli válsághelyzet. A legmerészebb becslések is azt taglalják, hogy legalább 3 hónapra teljesen megállt az élet a rendezvénypiacon, de mindannyian tudjuk, akik hosszú évek/évtizedek óta a rendezvényekkel foglalkozunk, hogy ez egy nagyon optimista jövőkép.

A járvány lecsengését követően sem lesz minden a régi!

  • Az embereknek újra meg kell tanulni bízni abban, hogy társaságba/tömegbe menni nem veszélyes!
  • A vállalatok, akik most leállni kényszerülnek, akik a dolgozóik megtartásáért hoznak áldozatot, valószínűleg nem a rendezvényekre fogják költeni a pénzüket, hanem az újrakezdésre.
  • Meg kell újulni a szakmának, a szolgáltatóknak – és egy nagyon nehéz újrakezdésben kell kitűnő ár/érték arányban a piac igényeit lekövetve szolgáltatni.

Úgy gondolom, hogy a kényszerű leállást arra kell használni, hogy felkészüljünk a jövőre.

Nem ülhetünk tétlenül!

Portálunk úgy döntött, hogy az elkövetkezendő 3 hónapot arra használja, hogy minden szolgáltatónak lehetőséget adjon a megjelenésre, bemutatkozásra. Ha elvonulnak a felhők és kisüt a nap, akkor minden egy helyen legyen a szervezőknek, hogy megtalálják a legjobb szolgáltatókat, a legjobb programelemeket, fellépőket, a gyors tenderekhez.

Ha te is a rendezvénypiacon szolgáltatsz, ha te is a rendezvényekből élsz, GYERE! MUTASD MEG MAGAD!   Mi pedig gondoskodunk arról, hogy az összes szervező tudjon rólunk és RÓLATOK!

 

 

 

Tóth Andrea

tulajdonos