A team4event.hu oldalt 1 éve indítottuk. Tudtuk, hogy nagy munka vár ránk, így az első évet a tapasztalásnak és a tanulásnak szenteltük. Az elmúlt egy évben sokat kísérleteztünk posztokkal, hirdetésekkel, hírlevelekkel, szakmai tartalommal, és olykor üresjáratokkal is. Figyeltük, hogy mi az, ami érdekel Benneteket, mi az, ami nem. Próbáltuk megtapasztalni, hogy mely területek és mely szolgáltatók iránt van a legnagyobb érdeklődés. Megfigyeltük, hogy milyen esetekben fordultok hozzánk akár írásban is, de legtöbbször telefonon. Nagyon sokat tárgyaltunk, beszélgettünk szolgáltatókkal és szervezőkkel egyaránt. Úgy alakult, hogy mi magunk is társszervezői lehettünk néhány rendezvénynek, természetesen a szolgáltató partnereket a team4event.hu-ról ajánlva, választva.

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, nem, így nem pontos, csak pozitív visszajelzést kaptunk a portállal kapcsolatban.

Nagyon sokat tapasztaltunk és tanultunk, fogunk ezekről írni nektek a következő időszakban a blogunkon is (Olvasni Való). Ennek megfelelően határoztuk meg a jövő haladási irányát és a célokat is! Egy ideje már dolgozunk, hamarosan Ti is látni fogjátok a változásokat.

Köszönjük az elmúlt 1 év bizalmát partnereinknek és a portált rendszeresen használó ügynökségeknek és munkatársaiknak, valamint azoknak a szervezőknek, akik egy-egy cégen belül ügynökség nélkül vágnak neki az események megvalósításának.